Kontakt
Vejen Svømmeklub
Petersmindevej 1, 6600 Vejen
formand@vejen-sk.dk
Reg: 9739 Kontonr.: 727350
Login
Henrik Christiansen
Formand & Web ansvarlig

formand@vejen-sk.dk

Janni Madsen
Økonomi ansvarlig

kasserer@vejen-sk.dk

Martin Kargo
K.Afd. ansvarlig

styregruppen@vejen-sk.dk

Hanne Højgaard
Medlems ansvarlig

medlem@vejen-sk.dk

Jens Søndergaard
Instruktør ansvarlig

instruktor@vejen-sk.dk

René Høier
Sponsor ansvarlig
Betina Ladekjær
Mærke/Chokolade svømning
Sine Bundsgaard
Ad hoc opgaver

Vedtægter for Vejen Svømmeklub

Vi afholder generalforsamling hvert år i februar måned. På generalforsamlingen præsenteres foreningens regnskab og der vælges medlemmer til bestyrelsen.

Asset 33
mand
generalforsamling1
generalforsamling

Generalforsamling

Vejen Svømmeklub afholder generalforsamling hvert år i februar måned. På generalforsamlingen præsenteres foreningens regnskab og der vælges medlemmer til bestyrelsen.

Om vores foreninger

Vejen Svømmeklub er stiftet den 14. august 1951, og hørte i starten til i det udendørs svømmebad ved den gamle Vejen hal. Man havde i begyndelsen ca. 50 medlemmer og der var træning to gange om ugen, nemlig mandag og onsdag. Vejen Svømmeklub er siden vokset og har udviklet sig. I dag holder vi til indendørs i Vejen Idrætscenter og har svømning hver mandag, onsdag, fredag og lørdag. Undervisning strækker sig over ca. 17 timer hver uge.

Klubben er i dag en af de største foreninger i Vejen Kommune, og medlemstallet er på ca. 600 medlemmer, hvoraf de ca. 500 er unge under 18 år. Vores instruktørteam består af 55 personer, som hver uge har undervisning på omkring 40 svømmehold. I første uge af skolernes sommerferie arrangerer klubben normalt Vejen Svømmeskole, hvor der er mulighed for en uge med svømning samt leg og sjov i og omkring Vejen Idrætscenter.

600
Medlemmer
55
Instruktør
40
Svømmehold
17
Timer hver uge

Vejen Svømmeklub er medlem af DGI, Ribe Amt (Danske Gymnastik og Idrætsforeninger), DSLF (Dansk Svømme og Livredning Forbund) samt DIF (Danmarks Idrætsforbund).