Opnå dit mål

Vejen Svømmeklub hjælper de unge svømmere med at forbedre deres resultater og forberedder svømmerne til stævner.

Begynder

Letøvede

Øvet

Konkurrence

Tilmelding - Opstart i uge 35

Bliv en del af Vejen SK. Tilmelding eller tilmelding til venteliste er åben for nye og gamle medlemmer.

dreng2
Asset 6

Holdplan & Kontingent

Dan dig et overblik: Her kan du se hvilke dage de forskellige hold træner og meget mere.

Er for børn i 3 - 6 års alderen, hvor lærer man de grundlæggende bevægelser i vand.

Holdet er for svømmere i 10 - 16 års alderen, der gerne vil svømme og lege.

Holdet er for børn, som er fortrolig med ophold og bevægelse i vand.

Holdet er for voksne. Der er mulighed for både selvstændig svømning og undervisning.

Holdet er for børn og unge, som kan svømme 25 meter uden hjælpemidler.

Mærkesvømning & Chokoladestævne

VSK holder hvert år mærkesvømning og minichokoladestævne. Med god hjælp fra en gruppe forældre, kan det lade sig gøre at afvikle disse arrangementer. Vi skal bruge hjælp mandag, onsdag og fredag til at skrive diplomer og klipse mærker på, så mens I sidder og venter kan I give en hånd med.

Asset 2
Asset 1

Holdbeskrivelser

Vejen Svømmeklub tilbyder svømmeundervisning til børn og voksne. Læs mere om, hvilket hold der passer bedst til dig.

Vejen Svømmeklubs formål er at fremme interessen for svømning, vandpolo, udspring, beslægtet sport og triatlon.

``Jette Gaarsvig Hansen`` - Helt fantastisk og mange sjove oplevelser.

Følg med i dagligdagen på vores Facebook-side.

Svømmeskolen 2020
Til børn i alderen 6-12 år