REMA 1000 AquaCamp - Vejen Svømmeskole 2020 (Åbnet)

REMA 1000 AquaCamp – Vejen Svømmeskole er en årligt tilbagevendende begivenhed som afholdes i uge 27, den første uge i skolernes sommerferie. Vejen Svømmeskole henvender sig til børn i alderen 6-12 år og afholdes mandag til fredag i uge 27. Svømmeskolen består af Svømmeundervisning to gange dagligt af erfarne instruktører. Forskellige aktiviteter i pauserne mellem svømmeundervisningen.

Prisen for en uges svømmeskole er 795kr. og vi sender mail ud til vores svømmer annonce i avisen når tilmelding åbner. Beløbet dækker alle aktiviteter i og omkring Vejen Idrætscenter, en brik med frugtdrik, frugt hver dag samt en T-shirt med Vejen Svømmeskoles logo. Tilmelding kan ske i april og annonceres i dagspressen og her på Vejen Svømmeklubs hjemmeside. Betaling foregår ved tilmelding og der kan ikke reserveres plads eller ske tilmelding pr. telefon.

Vejen Svømmeskole er en populær begivenhed hvor vi sædvanligvis modtager flere tilmeldinger end vi har plads til i svømmeskolen.Når holdene er fyldt op, stopper vi for tilmeldinger – så den der kommer først …..!!! Efter tilmelding modtager du flere praktiske oplysninger omkring svømmeskolen.

Arrangementet er der typisk plads til ca. 130 deltagende børn mellem 6 – 12 år.
Det forgår fra mandag – fredag kl. 8:00 – 14:00

Husk at det er barnes navn der skal skrives.
Man kan kun tilmelde 1 af gangen.
Husk at skrive cpr nr. under “til intern brug”, så vi kan placere barnet i den rigtig gruppe.