Sponsor

Der er glædeligt at Vejen Svømmeklub pr. dags dato har lavet en eksklusiv rabataftale med svømmeshoppen Watery.dk, hvor du kan finde et meget stort udvalg af svømmeudstyr og dametøj fra alle de kendte mærker- og dette til både konkurrence-svømmeren, motions-svømmeren samt den nye børne-svømmer.

Rabataftalen giver alle VSK’s medlemmer fast rabat på hele Watery.dk’s udvalg året rundt.

Dertil er Daniel, indehaveren bag Watery.dk, selv tidligere elitesvømmer gennem +10 år, så er der spørgsmål eller brug for rådgivning, så hjælper Daniel hellere end gerne her. Watery.dk levere desuden dag-til-dag.

Rabatkoden til Watery.dk bruges til sidst ved betaling.

Rabatkoden vil blive sendt ud i uge 6.

Skulle man ikke have fået den eller er den blevet væk, kan man skrive til Formand@vejen-sk.dk og få en ny til sendt.

Tak til Watery.dk for at støtte os/vores medlemmer.

Hilsen VSK